Bio-Salon kursus

Om kursus

Bio-Salon udfolder livshistoriers frigørende potentiale. Det sker gennem fortællingens kraft, kroppens erindring og underbevidsthedens kreative intelligens.
Over ti uger skriver du skitsen til din livshistorie. Det er en skabende proces med en terapeutisk virkning, hvor forløsning, indsigt, nye perspektiver og mening opstår.
Indhold

Hvad består Bio-Salon af?

En Bio-Salon cyklus består af 5 lektioner - plus en senere opfølgning - hver 14. dag á 2,5 time, som tager udgangspunkt i temaerne:

Vækst

Sanser, rødder og udforskning.

Sanserne er din vej til hukommelsen. Kroppen husker det, du har glemt, at du ved. VÆKST aktiverer kroppens intelligens og ’tavse viden,’ som ligger til grund for selvfølelse og bæredygtige valg. Vi arbejder med barndom, familie og fortællinger om dig selv. Hvor kommer du fra
og hvad kommer du af?

Kærlighed

Relationer, drivkraft og drømme.

Love makes the world go around og er det stof, drømme er gjort af. Hvad består dine grundrelationer af? Hvad er kærlighed for dig, og hvordan har du oplevet den? Hvad driver den dig til, og hvad søger du i andre? Vi arbejder med selv-kærlighed som fundament for at elske andre og have sunde relationer.

Identitet

Værdier, roller og tro.

Dine værdier er de grundsten, du bygger dit liv på. Hvad lever du for, og hvad dør du af? Vi påtager os alle roller i en gruppe, hvad er typisk din og hvad får du ud af den? IDENTITET udforsker din ’identitetsbagage’ - hvad er dit og hvad er andres? Du bliver skarp på, hvad der er essentielt (for) dig.

Død

Brud, tab og vendepunkter.

Alle møder døden i en eller anden form; hvordan forholder du dig til den? Hvilke fortællinger har du om tab, kriser og nederlag? Hvem er dine døde, og hvordan har de formet dig? DØD tager udgangspunkt i livets vendepunkter på godt og ondt.

Livslektioner

Røde tråde og mønstre. Tidslinje.

Du laver en kronologisk og tematisk tidslinje, som giver overblik og struktur. Både i forhold til dit liv og dine tekster, så du får lettere ved selv at arbejde videre. LIVSLEKTIONER samler de røde tråde og skitserer dine mønstre og livslektioner, så du kan tage ejerskab og styring.

Under kurset

Skrivningen er dit personlige refleksionsrum - du deler det, du selv er klar til. Udover oplæg, skriveøvelser og feedback indgår også meditation, kropsterapeutiske øvelser, litterære uddrag, billeder eller musik, som uddyber det aktuelle tema. Du opøver evnen til at udtrykke dig, skrive og fortælle historier.

Kan du tænke og føle det, kan du skrive det.

Pris:
2100,- kr.

Obs! Husk dine foretrukne skriveredskaber.
This is some text inside of a div block.
Datoer
 1. Torsdag
  13.1.22
 2. Torsdag 27.1.22
 3. Mandag
  10.2.22
 4. Torsdag
  24.2.22
 5. Torsdag
  10.3.22

 1. Kl. 18.30-21

 2. Kl. 18.30-21

 3. Kl 18.30-21

 4. Kl 18.30-21

 5. Kl 18.30-21
 1. Kurset foregår på Sundholmsvej 8, 2300
  København S
Ved køb af Bio-Salon kursus accepter jeg Salgs- Forretningsbetingelser
Bonus: Efter hvert Bio-Salon forløb er der en ekstra opfølgning med erfaringsudveksling, nye input og inspiration til, hvordan du holder fast i din skrivning og videre udvikling.

"Jeg skriver for at forstå, lige så meget som for at blive forstået." Elie Wiesel

Skriv til mig