Om Bio-Salon

vision

"Hvis du kan tænke og føle det,
kan du skrive det."

Visionen i Bio-Salon er at udfolde livshistoriers frigørende potentiale. Formålet er nye perspektiver og indsigt, at samle de røde tråde - og skabe en meningsfuld fortælling om dig selv, i et fællesskab.

Bio-Salon gør plads til den indre natur, gøder refleksion, selvforståelse og evnen til at træffe bæredygtige livsvalg. Udbyttet er en stærkere følelse af sammenhæng, mening, identitet og tilhørsforhold.

Gennem et personligt og poetisk udtryk forbinder du fortid med nutid - og får redskaber til at forholde dig konstruktivt til fremtiden.

Det er en skabende proces med en terapeutisk virkning.

Roberta Montanari

Facilitator
Født i Rom, Italien, kom til Danmark som 5-årig. Journalist fra RUC og proceskonsulent fra Green Andersen erhvervspsykologer. Studier i litteratur og historie på RUC og Roms Universitet, La Sapienza. Har undervist i kreativ skrivning og livshistorier, og skrevet for Kristeligt Dagblad i en årrække. Uddannet kropsterapeut og meditationsguide.

Livshistorier har altid fascineret mig. Som journalistelev på Berlingske i 1999 fandt jeg ud af, at det var 'almindelige' menneskers historier, jeg var mest interesseret i - og at ægte interesse og aktiv lytning får mennesker til at fortælle levende og frit. Interessen for livshistorier ligger dog endnu længere tilbage. Som lille mistede jeg min far på dramatisk vis. Det udløste et familiedrama og en flugt med min mor og min bror fra Rom gennem Europa og til København, hvor vi bosatte os i 1972. Hvordan præger vores historie os? Hvordan slipper vi en svær fortid? Hvad gør vi konstruktivt med det, der er sket os? Hvad kan vi lære, og hvilke ressourcer og valg har vi? Det er nogle af de spørgsmål, som ligger til grund for Bio-Salon.

Jonas Stampe

Community
Uddannet fra Københavns Universitet i Moderne Kultur og Kulturformidling. Har en baggrund som forlægger og forfatter og arbejder som selvstændig inden for kommunikation.

For mig er Bio-Salon en unik måde at kombinere kreativitet, fællesskab og personlig udvikling. Jeg har arbejdet en masse med tekster – både andres og mine egne – og synes det er et unikt værktøj til at udfolde sit indre liv. Med formen i Bio-Salon er der en fokuseret proces, der både kan virke terapeutisk, men også lade dig arbejde intenst med emner, der er vigtige for dig selv.

Principper for Bio-Salon

1. Mød det, du gerne vil undgå - gå igennem

2. Bliv i uvished - tvivl er en kreativ vejviser

3. Jo flere intelligenser i spil - jo mere læring

4. Dit valg - hvordan du forholder dig til det, som sker

5. Spejl dig i andre - fællesskab gør stærk

6. Mønstre, som går dig på - skjulte livslektioner?

7. Forbind dig med fortiden - for at kunne slippe den

8. Selvaccept er vejen - kærlighed er målet
Skriv mig op til bio-salon