Bio-Salon

For organisationer og erhverv

Fælles historier, fælles vækst

Bio-Salon er en effektfuld vej til selvhjælp og empowerment, tilgangen er let og respektfuld. Man behøver ingen skriveevner for at deltage, kun lysten til at udtrykke og dele historier fra sit liv. Ved at tage ejerskab over egen fortælling, bliver udbyttet varigt.

Historier undersøger virkeligheden

Det forunderlige ved livshistorier er, at de giver plads til mangfoldighed og accept af forskellighed. Det almenmenneskelige, som binder os sammen, træder naturligt frem. Bio-Salon har fokus på nye perspektiver, indsigt og mening.

finansiering

Vi arbejder med fonde og almennyttige initiativer, og står til rådighed i forbindelse med fondsansøgninger

Skræddersyede workshops til din organisation

Se Referencer

Autentiske fortællinger er kernen i Bio-Salon. Fortællinger har til alle tider været med til at skabe og transformere kulturer, og til at formidle traditioner videre. For den enkelte skaber de identitet, selvforståelse og udvikling.

I vores komplekse samfund, hvor de 'store fortællinger' har mistet deres betydning, kan fortællingens kraft få ny betydning for den enkelte og samfundet.

Mennesker kan med deres erfaringer og refleksioner blive bevidste medskabere af deres verden - og støtte op om hinanden i meningsfulde og givende fællesskaber.

Roberta Montanari leverer en meget høj kvalitet ind i vores samarbejde. I arbejdet med ensomme, ældre borgere har Roberta skabt de trygge rammer, som har betydet alt for fællesskabet og tilliden i gruppen. Michael Hedegaard, 3B-Kab
Se Samarbejde cases
bliv Bio-Salon samarbejdspartner

Vi møder
jeres behov

Forløb eller workshops
bliver sammensat, så vi møder jeres specifikke behov og kan sætte ind på særlige fokuspunkter.

Vi samarbejder på tværs af faggrænser og kan tilbyde aktiviteter på fast basis.

Organisationsarbejde er en essentiel del af Bio-Salons vision og dna. Vi hjælper gerne med fondsansøgninger eller strategisk arbejde.

Hvilken værdi ønsker I at skabe?

Skriv eller ring for en uforpligtende snak.

Send mail