Mødrehjælpens eventyrlige børne-workshop

Børn mellem 9-12 år samles i Mødrehjælpens hyggelige lokaler, og guides skridt for skridt til at bruge deres fantasi, viden og forestillingsevne. De lærer at skrive løs udenom en måske kritisk, indre censor, så fantasien og det indre legebarn kan tage over for en stund. Det hele munder ud i børnenes egne eventyrfortællinger. Over en bid brød og saftevand skiftes de til at læse op for hinanden. Vi gentager succesen i efteråret 2019! Mødrehjælpen støtter gennem sit arbejde enlige forældre, herunder unge mødre, der har brug for støtte, rådgivning og praktisk hjælp.

”Samarbejdet mellem Bio-Salon og Mødrehjælpen Amager startede som en idé om at skabe glæde for børn ved at skrive, og det må jeg sige skete! Det var en hyggelig eftermiddag, hvor mange af børnene tog store skridt fra generthed til at læse op af deres egne værker med glæde. Selvom det var en kort dag, formåede Roberta både at forklare, hvad eventyrgenren går ud på, hvilke virkemidler, der hører til, og hvordan man skaber sin egen eventyrtekst. Undervisningen var spændende og underholdende.”

Søs Plougmann, tovholder i Mødrehjælpen Amager

Få en uforpligtende og afklarende samtale om hvordan skriveworkshop-forløb kan skræddersys til netop jeres organisation!

Book samtale