Workshops i Sofiebadet

I en unik kombination af skrive-, mindfulnessøvelser, bade og sauna guides deltagerne trygt gennem et særligt tema. Vi samles om et langbord midt i baderummet med blomster og frugt, og skiftevis skriver, giver fælles feedback og bader. Renselse og tab er to emner for workshops, man kan reflektere over sammen med andre. Samtidig kan man fordybe sig i vand, varme, stilhed og ord, der løsner op for tanker og følelser. Sofiegade Bad blev grundlagt i 1909, da de fleste københavnere ikke havde bad hjemme. I dag er det nænsomt renoveret og udbygget med blandt andet hamam. Foreningen Sofiebadet huser badende mænd og kvinder, der kan gå i saunagus, tage kurbade og skrubbe krop - og sind - ren i de smukke, historiske omgivelser.

”Roberta formår at tilføre en særlig dimension til vores ydelser i Sofiebadet, så krop og sind går op i en højere enhed. Mange af deltagerne på den fuldt bookede Bio-Salon workshop døjede med stress, og havde et ønske om at styrke deres mentale sundhed og velvære. Roberta sørgede for at skabe et rum, hvor der var plads til at dele erfaringer og få lettet tankemylderet. Kombinationen af sanselig renselse af kroppen og refleksionsskrivning gav en helhedsoplevelse, og deltagerne kunne gå derfra med fornyet energi. Workshoppen gav deltagerne kropslig nydelse og omsorg, såvel som indsigt og nye perspektiver med hjem.”

Hedi Hallum, eventmanager i Sofiebadet

Få en uforpligtende og afklarende samtale om hvordan skriveworkshop-forløb kan skræddersys til netop jeres organisation!

Book samtale